top of page
Installera solpaneler

Om oss

En full-service-leverantör som förvandlar ditt tak till en förnybar kraftkälla

Solpaneler

Vad gör vi?

Vi är en IPP och PPA provider av takbaserad solkraft där vi arrenderar tak på större industri- och verksamhetslokaler. Vi finansierar och installerar PV paneler, batterilagring samt också laddinfrastruktur med 25 åriga kontrakt.Bolaget bildades i slutet av 2022, vår första pilot var uppe i somras och vår ambition är att rulla ut 1 TWh där vi säljer off taken via fysiska eller finansiella PPA.

  • Vi tecknar nyttjanderättsavtal avseeende era tak på 25 år.

 

  • Vi finansierar kompletta installationer av solpaneler med tillhörande batterilager, och tar hela service- drifts, och underhållsansvaret under arrendeperioden fram till och med utfasningen.

  • Vi tecknar ett elavtal (power purchase agreement) med er bakom mätaren för den el som produceras i våra solceller. Med andra ord; ingen investeringskostnad (CAPEX) för er, ej heller drifts- och underhållskostnader.

 

  • Ni sparar pengar från dag ett, ni köper klimatsmart el som produceras på ert tak, ni bidrar till hållbarhet och minskade klimatutsläpp (additionalitetsvärde), ursprungsgarantier ingår i priset, och ni uppnår en långsiktig prissäkring i er elområde.

 

  • Den producerarde elen offereras idag till ett alternativpris med xyz öre/KWh där vi alltid matchar gällande marknadspris med 10-15%.

 

Vil du veta mer? Ta kontakt med oss idag.

Byt till grön energi med lätthet

Från ritning till verklighet

Installationen i Lomma är nu klar och i full drift. Det har varit en anmärkningsvärd resa från start till prestation och vi kan nu stolt presentera slutförandet av vårt senaste projekt i Lomma.

 

Med engagemang, noggrann planering och skickligt hantverk har vårt team framgångsrikt väckt installationen till liv och förvandlat enbart koncept till en verklighet i full drift.

Låt oss diskutera
ditt projekt

Maila oss eller fyll i intresseformuläret för att få veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans för en hållbar framtid.

.

Vi är verksamma över hela Sverige.

 234 41 Lomma, Sverige

Installera solpaneler
bottom of page